Underdog maakt producties op speciaal verzoek van opdrachtgevers waarbij uitgegaan wordt van de uniciteit van het bedrijf, de organisatie of het product. Uitgangspunt daarbij is dat elk bedrijf of organisatie eigen kenmerken heeft die de aandacht verdient.Creatieve Workshops (bedrijven en organisaties)

Workshop voor groepsprocessen uitgaande van individuele benadering en het kennismaken met diverse vormen van beeldtaal. De workshops zijn specifiek ontwikkeld om via het creatieve proces te werken aan teambuilding en persoonlijke ontwikkeling. Op basis van intake wordt het aanbod ontwikkeld om daarmee ook een uniek product neer te zetten door de inschakeling van verschillende professionele kunstenaars en werkers uit andere disciplines.


Vormgeving en lichtobjecten (bedrijven en particulieren)

Transformaties van ruimten in samenwerking met kunstenaars om deze een nieuwe functie te geven of de belevingswaarde te versterken. Elke ruimte heeft zijn eigen karakteristiek of dient een bepaalde functie. Door veelal eenvoudige ingrepen kan met de belevingswaarde van deze ruimte visueel versterken. hotelkamers, entreebalies, vergaderruimten, directiekamers, foyers e.v.a.


Manifestaties (bedrijven – organisaties - particulieren)

Op basis van thema gerichte onderwerpen het realiseren van bijzondere producties met kunst, vormgeving  muziek en/of theatrale inbreng. Het biedt de mogelijkheid om producten in de markt te zetten door een extra accent. Met name presentaties op beurzen of open dagen.