Underdog regelt de uitvoering van creatieve processen waarbij de denkwijze van professionele kunstenaars de basis vormt voor een inbreng in bedrijf en organisaties. Uitvoering van opdrachten voor vormgeving, lichtprojecten, fotosessies en creatieve workshop in diverse disciplines.- Na een intake gesprek zorgen wij voor de inbreng van kunstenaars die ervaring hebben met het werken in bedrijfsprocessen. Afhankelijk van de vraagstelling wordt een creatief programma ontwikkeld dat gericht kan zijn op verbetering  organisatie, communicatie of presentatie van producten.


Voor particulieren adviseren wij  bij aankopen, collectieopbouw, opdrachten of inhuur van kunstwerken.    


- Wij regelen de uitvoering van tentoonstellingen en projecten gerelateerd aan kunst en vormgeving. De vraagsteling van u als opdrachtgever is daarbij richtinggevend voor verdere selecties.


- Wij regelen de uitvoering kunst openbare ruimte (gemeente- bedrijven – particulieren) Professionele opdrachtbegeleiding trajecten kunst in openbare ruimte.

In dit proces bewaken wij opdrachtformulering, selectie kunstenaars, communicatie met betrokken bewoners, kunstenaars tot aan oplevering kunstwerk.


- Wij regelen in opdracht de uitvoering van creatieve workshops (bedrijven en organisaties) Workshop voor groepsprocessen uitgaande van individuele benadering en het kennismaken met diverse vormen van beeldtaal.


Wij dragen zorg voor uitvoering van fotosessies in opdracht. Fotografie vanuit de invalshoek van de beeldende kunst - persoonlijke aankleding van bedrijfsruimten en particuliere opdrachten.


Fotografie vanuit de beeldende kunst is bij uitstek een discipline die het mogelijk maakt om een totaal eigen gezicht te geven aan uw bedrijf of organisatie omdat de uniciteit van het bedrijf, locatie, gebouw, personeel steeds het vertrekpunt is.


- Wij zorgen voor de uitvoering van vormgeving en licht (bedrijven en particulieren)

Transformaties van ruimten in samenwerking met kunstenaars om deze een nieuwe functie te geven of de belevingswaarde te versterken. Realisatie van lichtobjecten.


- In de Verhuur hebben wij verschillende mogelijkheden die afhankelijk van uw vraag aangepast kunnen worden.